maandag 9 maart 2009

Direct Geld Lenen

Nooit eerder zijn er zoveel manieren geweest om direct geld te lenen. Wilde je vroeger op zeer korte termijn geld lenen, dan moest je wel je familieleden of vrienden om geld vragen. Nu hoeft dat niet meer, omdat er een aantal opties zijn voor direct geld lenen.

Een mini lening is één van de opties die je kunt kiezen als je direct geld moet lenen. Deze vorm van krediet geeft je de kans om binnen 24 uur het geld op je rekening te hebben staan. Sinds relatief kort is de mini lening komen overwaaien uit de Verenigde Staten. Er zijn heel wat adverteerders die je met alle plezier meer vertellen over een mini lening of een mini krediet. Let bij deze vorm overigens wel op de rentes, want die zijn over het algemeen niet mals.

Een andere optie is een roodstand mogelijkheid creeëren op je betaalrekening en direct geld lenen met bkr. Als je in loondienst hebt en regelmatig inkomen ontvangt kun je bijna direct geld lenen door van je roodstand gebruik te maken. Veel banken geven je de kans om gewoon online een verruiming van je limiet aan te vragen tot enkele honderden euro's. Als je even in een lastige financiële positie zit en je wilt een snelle geldlening, dan kan dit weleens een heel goed alternatief voor jou zijn. De roodstand mogelijkheid wordt geregistreerd bij het BKR, maar het aanvragen van de verruiming kan vaak zonder een BKR toetsing.

Als het even kan, probeer dan de roodstand mogelijkheid te krijgen voordat je een (dure) mini lening aanvraagt. Een minilening heeft per definitie al een relatief hoge rente omdat het zo snel gaat en als je de deadline voor betaling mist loopt dit nog veel sneller op. Wil je dus direct geld lenen, probeer dan eerst de roodstand mogelijkheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten