dinsdag 5 januari 2010

Bij een minilening altijd acceptatie

Stel je zoekt naar een lening die altijd tot acceptatie leiden zul je een minilening moeten overwegen. Ook met deze vorm zul je ID of paspoort, een afschrift van je bankrekening en eventuele bewijzen van je inkomen overleggen, dat is gewoon wettelijk geregeld. Als je aan deze minimale eisen kunt voldoen is het wel gemakkelijk om een acceptatie te krijgen voor een minilening.

Als je bijvoorbeeld in loondienst werkt, dan is het heel simpel. Op de website van de minileningverstrekker vind je wel de stukken terug die je moet insturen zodat zij tot acceptatie kunnen overgaan. Vaak word alleen maar een kopie identiteit, salaris/loonstrook en rekeningnummer van je bank gevraagd. Verzamel dit allemaal en fax dit door naar de minileningverstrekker. Je zou dit allemaal ook via de post kunnen versturen maar omdat financiële instellingen gewend zijn om via de fax te communiceren werkt dat nu eenmaal gewoon sneller.

De meeste bedrijven laten je binnen 1 werkdag weten of de aanvraag akkoord is. Op dat moment krijg je het bedrag van de lening verminderd met de provisie op je rekening overgemaakt. Het kan dus zijn dat je iets meer moet aanvragen als je een bepaald bedrag nodig hebt zodat je rekening houd met de provisie.

Als je dan in de toekomst nog eens een klein geldbedrag nodig hebt hoef je niet meer te faxen. Je kunt dan simpel de mini lening rond krijgen door het versturen van een SMS-bericht. Ze kennen jou al als bestaande klant en je betalingsverleden zien ze dat je op tijd je lening hebt terugbetaald. Daarom moet je er altijd op letten dat je op tijd aan je verplichtingen voldoet. Als je dit namelijk niet doet kun je in de toekomst niet meer terugvallen op je mogelijkheid om een minilening af te sluiten.

1 opmerking:

  1. Hé jongens, ik ben vandaag super opgewonden. Ik zag opmerkingen van mensen die al een lening van LAPO M-F hadden gekregen en toen besloot ik een aanvraag in te dienen op basis van populaire aanbevelingen en nog maar een paar uur geleden bevestigde ik een totaalbedrag van 50.000 euro op mijn rekening. Dit is echt geweldig nieuws en ik adviseer iedereen die een echte lening nodig heeft om zich aan te melden via hun e-mail: lapofunding960@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen