vrijdag 1 januari 2010

Hoe werkt een krediet aanvragen

Stel je voor dat je bij een bank werk, op de afdeling krediet aanvragen. Op zo'n afdeling zie je ontzettend vele aanvragen, misschien wel honderdtallen, binnenkomen voor kredieten, leningen of financieringen. Er werken veel mensen op zo'n afdeling maar je snapt dat een rekening courant krediet offerte aanvraag niet echt veel voorsteld voor de acceptanten van die bank.

Het is dus belangrijk voor jouw als ondernemer de aanvraag zodanig in te dienen dat je deze goedgekeurd krijgt door deze op de correcte en zo compleet mogelijke manier in te dienen. Je bent niet de enige krediet aanvraag die op een dag binnenkomt, dus die van jou moet eruit springen. Ik zou geen lekkere parfum op de brief doen of je aanvraag persoonlijk gaan afgeven. Het verschil moet zitten in de betere voorbereiding als de andere aanvragers van de kredieten.

Als jij de voorbereiding goed doet zal jouw aanvraag in de handen komen van de acceptanten van de financiele instelling. Je hebt hier wel een groot voordeel ten opzichte van andere ondernemers. De meeste ondernemers zijn te slordig en te lui om dit goed te kunnen voorbereiden. Hiermee kun je dus een voorsprong pakken op 95% van de concurrentie.

Bel de bank op en vraag exact wat ze nodig hebben. Deze voorwaarden staan bij de meesten op hun site maar zo'n eenvoudig telefoongesprek plegen haalt veel onduidelijkheid weg. Vraag of er nog meer is dat je erbij kunt doen om de krediet aanvragen te verduidelijken. Maak een soort van aanvraagpakket klaar en controleer of je alles hebt bijgesloten wat zij hebben gevraagd en zodra je klaar bent stuur je hen dit op.

Let er een beetje op dat je een bepaalde volgorde aanhoud. Het lijkt misschien allemaal wat simplistisch en eenvoudig, maar je moet het werk voor de acceptant zo makkelijk mogelijk maken.

1 opmerking:

  1. Hé jongens, ik ben vandaag super opgewonden. Ik zag opmerkingen van mensen die al een lening van LAPO M-F hadden gekregen en toen besloot ik een aanvraag in te dienen op basis van populaire aanbevelingen en nog maar een paar uur geleden bevestigde ik een totaalbedrag van 50.000 euro op mijn rekening. Dit is echt geweldig nieuws en ik adviseer iedereen die een echte lening nodig heeft om zich aan te melden via hun e-mail: lapofunding960@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen